Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз пък имам три ключа....трябва да видя каква е разликата...ама сега не ми се рови в шкафчетата....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Кой е бушона на вентилатора под жабката (за вентилацията) ако има такъв на 147 JTD
      Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
      0w40 Shell Helix Ultra

Comment

• Колеги имам дилема ! Миналата есен като сменявах гумите ми казаха имаш 3 криви джанти казах ок правете ги , сменявам после с летни имаш 4 криви джанти .. като аз карам по внимателно от многооооо хора навсякъде където има дупки , и ми е супер странно че са се изкривили пак ... и тогава не ги изправях сега пак ми казват всички са ти криви та мисълта ми е следната да ги изправя ли пак или няма смисъл ... имам чувството че на всеки казват имаш криви джанти и ги изправят и така ги изправят че са си криви още ...
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Ами гледай бе, като ги качат на машината за изправяне си личи.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ем то машината е вътре в една стая дето има още 5 машини и на всички правят на тях гуми .. и няма къде да влезнеш там , седиш и чакаш отвън

Comment

• Тресе ли ти колата? Усещаш ли да има някакъв проблем? Нещо те мятат над асмата.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                Тресе ли ти колата? Усещаш ли да има някакъв проблем? Нещо те мятат над асмата.

Ми ако ти кажа че при движение не усещам да тресе волана .. и на високи скорости е така .. па после вс е "тотал" правят го и след 5 месеца пак "тотал"

Comment

• Ами карай си колата и не им вярвай, нали ако са криви ще усетиш носпокойствието на колата.

Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Не знам колега , дигнал съм ръце от Пернишките "майстори" или кви са там ... всички искат само да те одерат и да си оставят пръстите ..

Comment

• Брат ми си купи джанти за пежото,качва ги на машината за баланс при един квартален сервиз,джантите перфе. Качи гумите на тях,но момчето не съобрази при баланса и тежестите опираха в апарата. Стърженето го чува доста късно,отива в Маргел да му я пребалансират за да не чегърта,онези веднага тази джанта е крива. Карай си колата и не им давай грешни пари,не влизай във филми.

Comment

• Точно това мисля и аз да направя .

Comment

• 147-цата от подписа стоя една седмица в брат ми като я взехме, а той е монтьор и ми каза че джантите и гумите са супер. В момента в който отидохме в Диана за гуми за другия сезон първото което чухме от момчето там беше: " Имаш 2 криви джанти и тия 2те гуми мен ако питаш за нищо не стават ... те от джантите са се изяли" Говорим за зимни гуми Континентал 15-ки на 1 сезон(дот 2013), освен ако не е имало burnout не знам как ще ги е изял италианеца. Та от тогава и аз си знам ... карай си колата и чак когато нещо ти направи впечатление им се връзвай, все пак ти най добре си знаеш поведението й.
                          "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
                          Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

• Е вътрешно ли са се изяли, че гумаджията вижда , а ти не виждаш ?
                            Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                            Peugeout 2.2 HDI 133+++
                            Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
                              Е вътрешно ли са се изяли, че гумаджията вижда , а ти не виждаш ?
                              Ами не колега, просто се пробваше "ако мине".
                              "Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?"
                              Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г

Comment

• Като дойде сезона за смяна на гуми жмела е голям...опашки, некачествена работа стремежа да се прилапат повече клиенти, което води до лошо качество...виждал съм на места да излизат коли от сервиза с не затегнати болтове на джантите, или така са ги натегнали, че при евентуална смяна на пътя...мамата си трака....
                                А би трябвало преди да се сложи гумата, джантата да е добре измита, след това да се оптимизира спрямо гумата и винтила при монтажа, за да не се прекалява с тежестите и накрая при монтажа на автомобила да се затегне с динометричен ключ.....и т.н...
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X